| Sign In | Join Free | My tjskl.org.cn |
|
Brand Name : LINKWIN
Model Number : LAB103
Certification : CE
Place of Origin : CHINA
MOQ : 10000pcs
Price : USD0.02/PC to USD0.05/PC
Payment Terms : L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Supply Ability : 1 Million per month
Delivery Time : 10 working day
Packaging Details : 3000pcs/roll ; 8 roll in a carton
Material : PET
Chip : R6P or customized
Frequency : 865~868MHZ
Read range : up to 4 meter
Color : White
Application : jewelry management
UHF RFID Jewellery inventory Management Security Price Ring Tags Label , RFID UHF Jewelry label for ring , RFID LABEL
Jewelry label LAB103 is designed for use in jewelry and small items applications where the tag may be in close proximity to small metal or metallic coated objects
| Specifications | |
| Protocol | ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2 |
| Chip | MR6P |
| Memory | MR6P: EPC 128bits,USER 0bits,TID 48bits |
| Application | Jewelry |
| Read range | Up to 4 meter by fixed reader; Up to 2 meter by handheld reader |
| Frequency | 865MHZ to 868MHZ |
| Label Size | 68*26mm |
| Inlay Size | 22*11mm |
| Package | 2000pcs/roll |
| Material | PET |
| Storage temp | -20℃ to 60 ℃ |
| Operation temp | -20℃ to 60 ℃ |
| ESD | <=2KV |
| Warranty | 1 Year |

| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely. |
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |
|
|
UHF RFID Jewelry Label R6P Chip For Ring R6P Chip Material Images |